5 szempont, hogy milyen nescafét válassz!

2019. Február 14. 12:29












1. Bio minősítésű kávé megbízható forrásból származik, ellenőrzött, szervmaradvány mentes.


2. A fagyasztva szárított eljárással készített oldódó kávé jobban megőrzi a kávé aromáját, színét  viszont a savanykás ízért és a gyomorégésért felelős csersav tartalmat a megfelelő mértékben kivonták belőle.


3. A ganoderma gombát is tartalmazó kávé kevésbé savas.


4. A ganoderma gomba semlegesíti a kávé negatív hatásait, nem dobogósítja meg a szívet.


5. A ganoderma gomba természetes összetevője a szerves germánium, mely növeli a véroxigén szintet, így a gombát tartalmazó kávé hosszabb távon érezteti hatását.


Ganodermás kávé: http://www.drganolife.hu/termekek/ganodermas_kavekulonlegesseg