Ez meg miféle hóbort már megint? Ezt a kérdést joggal tehetnénk fel, ha nem a Ganoderma gombáról lenne szó. De miért van a csokiban?
A ganoderma gomba a csokoládéval szinergikus hatású, így kis mennyiségben jótékony a szervezet számára. Az étcsoki kesernyés íze jól illeszkedik és semlegesíti a gomba kesernyés ízét.
A csokoládé esetében két dologra kell odafigyelni: a mértékre és minőségre.
A minőségről annyit, hogy egy szelet csokoládé minősége a kakaótartalmával együtt növekszik. Minél magasabb egy csokoládé kakaótartalma, annál kevesebb benne a ballasztanyag. A csokoládé legértékesebb és legegészségesebb összetevője a kakaó. A kakaóban rengeteg antioxidáns van, emellett magas a kálium és magnézium tartalma.
Csokoládés termék és csokoládés termék között is óriási a különbség.
Elég csak megnézni a csomagoláson az összetevőket.
Ezek a termékek azonban nem csak, hogy nem egészségtelenek, de kis mennyiségben fogyasztva kifejezetten jó az élettani hatásuk.
Ismerd meg a BIO CSOKOLÁDÉS TERMÉKÜNKET !
Egészséges összetevők: