Bőrápolás a hideg időkben is!

2021. Február 12. 20:50

A tél kihívást jelent bőrünknek, jelentősen csökkenti bőrünk ellenálló képességét. 

A fűtött szoba és a kinti hideg hatására bőrünk gyakran vörös, viszkető, száraz, így komfortérzete kellemetlenné válik.

A különféle bőrproblémákban szenvedőknél a fenti tünetek fokozottan jelentkeznek. Az ekcéma, a pikkelysömör és a rosacea, az állandósult bőrpír, a bőrgyulladás három gyakori formája, amely gyermekeket és felnőtteket egyaránt érinthet.
 

Amennyiben időben gondoskodunk bőrünk speciális igényeiről, megfelelő táplálásáról és védelméről, az idő előtti bőröregedéssel sem kell számolnunk.

Fontos szempontok a téli bőrtápláló választásakor:
  • gyulladáscsökkentő,
  • nyugtató
  • és az érfalak (kapillárisok) működését normalizáló hatás
  • lehetőleg bio növényi hatóanyagok

A Biolával közösen olyan kozmetikai termékcsaládot hoztunk létre mely kizárólag bio összetevőkből készült, a népi gyógyászatban bevált gyógynövényeket tartalmaz és természetesen Ganodermát. Így egy olyan különleges bőrtápláló termékcsaládot alkottunk melyet jó szívvel ajánlhatunk bárkinek. Bio termelőkként külön örülünk annak, hogy egyre többen fedezik fel és értik meg miért fontos a természettől kapott hatóanyagokat választani bőrünk védelmében.

 

Itt a nagy hidegek közepette meleg szívvel szeretnénk figyelmetekbe ajánlani három bőrtápláló és regeneráló kozmetikumunkat.



 

Gyorsan felszívódó testápoló, amely az aktív bőrregeneráció támogatásához gyógynövény kivonatokat, E-, B5- vitaminokat, és bőrtápláló növényi olajokat is tartalmaz. Az allantoin, a Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) és a cickafarkfű kivonata elősegíti a bőrregenerációt, így az érzékeny, száraz bőr komplex bőrtáplálásához, fiatalosan üde bőrállapotához hozzájárul. Valamint gyulladáscsökkentő hatásuknál fogva segítenek normalizálni a bőr működését.

 

A bőrregenerációt támogató és gyulladáscsökkentő hatásukról ismert gyógynövények és a Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonatát tartalmazó gél. Melyben a katicavirág magaolaja és a jojoba viasza fokozzák a gél gyulladáscsökkentő hatását. A teafa és a muskotályzsálya illóolajával, valamint börregeneráló hatású E-, B5-, B3-, C-vitaminokkal készül.

 

 

Könnyen felszívódó arckrém, amely bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő hatóanyagokban gazdag. A Peucedanum gyógynövény és a Ganoderma lucidum gomba kivonata a multivitamin komplex jelenlétében támogatja a kiegyensúlyozott bőrregenerációs folyamatokat. A bőrtónust javító ginkgo-, homoktövis kivonatának antioxidáns hatóanyagai és a hidratációt támogató Aloe bioakív komponensei az üde és feszes bőrállapot kialakulását elősegítik.