Megjelent Dr. Csomai Zita új Daganatos betegségek gyógyítása - Diagnózistól a gyógyulásig című könyve.

2021. Május 13. 14:50


Dr. Csomai Zita évek óta lelkes nagykövete gombáinknak. Most megjelent új könyvében külön fejezetet szentelt a gyógygombák szerepéről a daganatos betegségek kezelése esetén.


"Ahhoz, hogy valaki egy daganatos betegségből meggyógyuljon, nagyon aktívan részt kell vennie a folyamatban, akarnia és hinnie kell a gyógyulásban. Mi természetgyógyászok megmutatjuk hozzá a lehetséges utakat, és megadjuk a lehetséges támogatást."

 

Dr. Csomai Zita

Ami ezt a könyvet létre hívta:


Hazánkban a második leggyakoribb halálok a daganatos, rosszindulatú betegség. Az orvosi, nyugati kezeléseknek célja a daganat elpusztítása, mindegy, hogy milyen áron. Ezzel szemben a természetgyógyászati kezelések célja a szervezet és az immunrendszer megerősítése, a test energetikájának helyreállítása, a lelki traumák és a stressz oldása. Ugyan egészen más szinten működik a kettő, mégis, vagy épp ezért, nagyon jól megférnek egymás mellett, és e két szemlélet együttes alkalmazásával segíthetünk minden érintettnek a lelki felépülés és egészség útjára lépni.

  

Dr. Csomai Zita orvosként és természetgyógyászként több mint húsz év szakmai tapasztalatát és tudását adja át mindazoknak, akik személyesen vagy közvetetten érintettek a daganatos betegségek valamelyikében. A szerző a tőle megszokott holisztikus szemlélettel közelíti meg a daganatos betegségek megelőzésének, kiegészítő kezelésének lehetőségét, figyelembe véve a testi, lelki és energetikai oldalt, ámde minden esetben szem előtt tartva az orvosi véleményt is. Természetgyógyászati módszerekkel az orvosi kezelések előtt, alatt és után a beteget mind fizikailag, lelkileg és energetikailag is erősíteni lehet. Hiszen ezek a szelíd gyógymódok számtalan esetben képesek tovább növelni a kezelések hatékonyságát, mind a megelőzésben, mind a tünetek, mellékhatások csökkentésében vagy akár a rehabilitációban.

Amit a könyv kínál:

  

  • A daganatos betegségek kialakulásának holisztikus szemlélete: fizikai, testi okok felkutatása, a lelki okok megismerése, az energetikai okok feltérképezése
  • Teljes körű lista és tudás a különféle daganattípusok szerinti kiegészítő kezelésekről
  • Hogyan segíthet a táplálkozás, a méregtelenítés,  a vitaminpótlás, a nehézfémkivezetés a megelőzésben, a terápiák melletti felépülésben
  • A természetben fellelhető gyógyító erő: a vízben, gyógynövényekben, illóolajokban, SBD-ben rejlő lehetőségek

Törzsvevőink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg webáruházunkban!