Blog témakörök

Blog


A folyamatos fertőtlenítő és szappan használat még a nem érzékeny bőrűeknek is problémát okozhat. Különösen fontos a mai időkben, hogy kezünk és arcunk bőrét segítsük regenerálódni, hogy képes legyen megakadályozni a kórokozók bejutását.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Fülöpjakabi Biogomba webáruház

2020. Április 17. 14:22

„Ősi tudással a modern kor emberéért!”

Fő célunk  az egészséges táplálkozás népszerűsítése és a gomba jótékony élettani hatásának a propagálása.

Hiszünk abban, hogy kiegyensúlyozott táplálkozással sokat tehetünk egészségünkért.

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés, a környezettudatos életmód, a természeti erőforrások megőrzése, így az ökogazdálkodás, öko szemlélet mellett.

A cég ügyvezetője Gyöngyösi Sándort 2019-ben az Év Biogazdája címet kapta  a Magyar Biokultúra Szövetségtől.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Kávézás közben megállunk egy kicsit. Átadjuk magunkat az íz és az illat élvezetének. A meleg nedűt kortyolgatva felmelegszik a lelkünk is. :-)

Ha már kávé akkor legyen még egészségesebb. Mit szólnál egy Bio Ganodermás Arabica kávéhoz?

A koffein felpörget, a ganoderma gomba szerves germánium tartalma növeli a véroxigén szintet, ezért jobban tudsz majd koncentrálni, ráadásul stimulálja a stressz hormonokat is, amik meg szépen vissza fogják húzni éles kis karmaikat.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Fókuszban az immunerősítés.  "Boldog has=Boldog agy"

Kicsi Vú, az 5 elem konyha magyarországi nagykövete nemcsak nagy gombaimádó, de azt is tudja, hogy a hagyományos kínai orvoslás melyik gombának milyen hatást tulajdonít. Tőle származik ez a recept, aminek hatásait is megtaláljátok lentebb.

Kicsi Vú ezt az értékes tudást online tanfolyamokon és előadásokon igyekszik átadni az érdeklődőknek, hogy minél több magyar ember megismerje az ősi Kína egészségmegőrző módszereit és az 5 elem konyha energetikai szemléletét.

Legújabb online tanfolyama hétfőn indul Fókuszban az immunerősítés címmel, amire március 27. péntekig még jelentkezhetsz.

Zöldfűszeres laskagomba - recept


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Sokat gondolkodtam mit is érdemes ilyenkor írni.  Kiemelve a gomba fogyasztás előnyeit, rendszerbe szedtem a Gombavarázs blogban megjelent eddigi írásokat. Remélem mindenki talál számára értékes információt. Fogadjátok szeretettel.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább