Blog témakörök

Blog


Kis szünet után újra gyapjas tintagomba. Sajnos gyors feldolgozást igényel, így nyers gombaként nem tudjuk piacra vinni, de szárítva, porítva is értékes táplálék.
 
A cukorbetegek diétájának szerves része lehet!
 

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Nagy örömünkre szolgál, hogy a gyógygombákról a második kreditpontos továbbképzés is megszervezésre került Dr Csomai Zita segítségével.
Holnapi képzésen szaktanácsadó orvosaink nyújtanak minden kedves érdeklődőnek bőséges és hasznos információt a gyógygombák felhasználásáról.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Hozzávalók: barna csiperke, só, fehér bors, rozmaring, bio zabtejszín, garnéla rák

Elkészítése:


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

    Vajon tudjuk mit eszünk? Mit adunk gyerekeinknek?

      Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

      Tudtad?: A barna csiperke, shiitake gomba forró teflon serpenyőben zsiradék nélkül is párolható. Utólag ízesítve önmagában is kiváló, ízletes étel.

      Egy pakisztáni kutatócsoport bevezető kutatásai arra mutatnak rá, hogy az olyan alacsony kalóriatartalmú ételek, mint pl. a gombák rendszeres fogyasztása segít az elhízás megelőzésében.


      Hozzászólás 0 hozzászólásTovább