Blog témakörök

Blog


Ganodermás csokoládés kényeztetés ünnepi pillanatokra. 4 ízben:

  • Gluténmentes
  • GMO mentes
  • Laktózmentes
  • Paelo diéta barát (kókuszcukorral)
  • Bio belga csoki mázas falatok.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Láttad már a gombás recept kihívásunkat?

A felhívást itt találod!

Biztatás képen én is készültem egy recepttel.  Mostanában igyekszem minél egészségesebben főzni. Fogadjátok szeretettel reform laskagomba fasírtomat.

 

Lehet egy egyszerű reggeli, vagy vacsora, de körettel főételként is megállja a helyét.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Süngomba a Biogomba Farmon

2020. Szeptember 25. 12:12

A hűvös esték, kevésbé meleg nappalok kedveznek a süngombának. Gazdaságunkban törekszünk a természetes körülmények biztosításában. Egy-két fotó segítségével látogass el hozzánk.

A süngomba ízletes, magas fehérje tartalmú. 

Étrendünkbe illesztve mellékhatások nélkül,  sok esetben pozitív hatást eredményezhet idegrendszerünkre, gyomor és bélműködésünkre.

Tápanyagban gazdag. 


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Az utóbbi időben a fertőtlenítő kendők és gélek használata a mindennapjaink részévé vált, szinte elkerülhetetlen. A kézfertőtlenítés szükségességét halljuk mindenhol TV-ban, rádióban, reklámokban. Sajnos arra nem hívják fel a figyelmet, hogy a ha túlzásba visszük a használatukat, nem feltétlen fogják a hasznunkat szolgálni, még koronavírus idején sem!

Az alkoholos kézfertőtlenítő gyengítheti az immunrendszert.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

A mai világban sajnos nagyon kevés szó esik az immunrendszer támogatásáról, pedig a különböző kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal szembeni védekezésben ez kellene, hogy a legfontosabb legyen. Egyre több ember küzd daganatos betegséggel, ahol a gyógyulást az immunrendszer állapota szintén nagyban befolyásolja.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább