Webáruház
» Bio csokoládés szeletek
» Bio csokoládés szeletek kávés 100g
/termek/t0406_bio_csokolades_szeletek_kaves
BIO CSOKOLÁDÉS SZELETEK
BIO GANODERMA GOMBÁVAL
KÁVÉS
100 g
A Dr Ganolife Bio Csokoládés Szeletek nem más, mint egy falatnyi csokiba zárt egészség!
Egyesíti a csokoládékkal szembeni elvárásokat és az egészséges, tudatos táplálkozás igényeit, vagyis egészséges és finom.
Bio csokoládés szeletek kávés 100g részletes ismertetője
Összetevők : kókuszcukor*, étcsokoládé*, rizsszirup*,
kókuszolaj*, tápióka keményítő*, kávépor*, ganoderma gombapor*. Koffeint tartalmaz!
Gluténmentes
GMO mentes
Tejmentes, Laktózmentes
Paelo diéta barát (kókuszcukorral)
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó
összetevő.
Tápanyagtartalom 100g termékben: Energia 1886 KJ/449
kcal, zsír 18,4g, ebből telített zsírsavak 14,17g, szénhidrát 68 g, ebből cukor
44g, fehérje 2 g, nátrium (só) 0,1g.
Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz. GMO mentes
termék.
Termékeket ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Egészséges összetevők:
- Bio étcsokoládé: Mint azt idáig a tudósok kiderítették, a csokoládé jó a szívnek, a vérkeringésnek és az agyunknak is.
- Ganoderma gomba: "A
kínai népi gyógyászatban már vagy 4000 éve ismerik" "Kínában ling zhi
vagy shih a neve, ami annyit jelent, hogy a halhatatlanság növénye,
illetve mágikus növény." (Jan Lellei: A gombák gyógyító ereje.)
- Riszszirup:Növényi
alapú édesítőszer? Rizsből szirup? A rizs igen népszerű köret, de
tudtad, hogy édesítőszer is készülhet belőle? Ráadásul egészséges!
A rizsszirup természetes, teljes kiőrléssel előállított növényi édesítőszer.
Előállításának alapja, hogy lebontják a rizsben található rostokat és a
kívánt állag eléréséig főzik. Az így kapott szirup fele összetett
szénhidrát, 45%-a maltóz és mindösszesen 3%-a glükóz. A finomított fehér
cukorral szemben a maltóz 1-1,5 órán át emésztődik a szervezetben, az összetett szénhidrátok pedig 3-4 órán keresztül látnak el energiával. Ásványi anyagokat tartalmaz, mint például cink, magnézium, kálium, foszfor, mangán, valamint B-vitamin is található benne.
- Kókuszcukor:
A kókuszcukor ellenben a hagyományos szacharózzal természetes,
feldolgozatlan, szűretlen, nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat és
fehérítetlen. További kedvező hatása, hogy semleges a pH-értéke, így se
nem savasít, se nem lúgosít. A glikémiás indexe is sokkal kedvezőbb,
mint a hagyományos cukoré, így a vércukorszintben sem hoz kiugrást, mint
a cukor. A GI indexe 35, míg a mézé 55, a cukoré pedig 68.
- Kókuszolaj: A kókuszolaj a trópusokon őshonos kókuszpálma magjának szárított beléből kisajtolt növényi olaj.
"A kókuszzsír összetétele különleges a zsiradékok között. A többi
növényi eredetű zsiradékkal szemben több mint 90%-ban tartalmaz telített
zsírsavakat, ezen belül pedig nagy arányban tartalmaz közepes szénláncú
zsírsavakból álló triglicerideket (olyan zsírsavakat amelyek 6-12
szénatom összekapcsolásával keletkeznek). Ez utóbbi azért fontos, mert a
közepes szénláncú zsiradékok könnyebben felszívódnak a szervezetben és
gyorsabban is "keletkezik" energia belőlük" - mondja a szakértő.
- Tápióka keményítő:
A hagyományos liszt termékekkel ellentétben a Tápióka gluténmentes,
diómentes és szójamentes. Nem okoz problémát a gluténérzékenység vagy
dióallergiás emberek számára.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-79902/2014, NAIH-79900/2014, NAIH-79899/2014, NAIH-79901/2014.