Nehézfém-kivezetés a gyakorlatban Dr. Csomai Zita
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Nehézfém-kivezetés a gyakorlatban Dr. Csomai Zita

Cikkszám: KO004
Kiszerelés: db
Súly: 0.5 kg
A nehézfémek veszélyei és kivezetési megoldásai:
A környezetünkben rengeteg nehézfém van, mint például a higany, a kadmium, az arzén, de biológiailag idesoroljuk az alumíniumot is, ami ugyan nem nehézfém, de a szervezetben nehézfémként működik. Ezek egy része valamilyen módon bekerül a szervezetünkbe.
6 590 Ft
Nettó: 6 276 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető:
Szerző: Dr. Csomai Zita
Kiadó: Good Life Books
Oldalak száma: 221
Megjelenés: 2023. április 24.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786156455932
Méret: 205 mm x 135 mm

Termékismertető

Bővebb ismertető
A környezetünkben rengeteg nehézfém van, mint például a higany, a kadmium, az arzén, de biológiailag idesoroljuk az alumíniumot is, ami ugyan nem nehézfém, de a szervezetben nehézfémként működik. Ezek egy része valamilyen módon bekerül a szervezetünkbe. A szervezetünk nagyon intelligens, amennyiben jelen vannak a működéséhez szükséges ásványi anyagok, akkor azok elsőbbséget élveznek a sejten belül és kívül. Azonban sajnos a legtöbb ember a táplálékkal már nem tudja fedezni a szükséges ásványi anyagokat, így a helyüket a számunkra haszontalan, sőt káros nehézfémek foglalják el. Amikor a nehézfémek beépülnek a sejtbe, megbénítják azok működését, akadályozzák a sejt működési folyamatait, az enzimfolyamatokat.
A nehézfémek leginkább az idegrendszert és a hormonrendszert károsítják. Egy ideig még tudunk kompenzálni, aztán amikor a nehézfémek mennyisége egy bizonyos szint fölé kerül, megjelennek a fizikai tünetek, labor- és szervi elváltozások. Gyakorlatilag egy idő után minden szerv érintett lehet, számtalan megbetegedés, kórkép köthető a nehézfémekhez.

A nehézfém-terheltséghez köthető állapotok, betegségek:
- gyermekkori viselkedészavarok (beleértve az autisztikus tüneteket, hiperaktivitást)
- inzulinrezisztencia
- cukorbetegség- pajzsmirigy-alulműködés
- időskori degeneratív betegségek
- Alzheimer-kór- daganatos betegségek
- hormonális problémák
- meddőség
- candida betegség

A piac rengeteg olyan csodaszert kínál, melyekkel száműzhetjük a nehézfémeket a szervezetünkből, azonban ezeknek a csodaszereknek nagy része sajnos nem működik.

A könyvben a nehézfémek veszélyein túl a kivezetés gyakorlati kérdéseire is választ kap az olvasó, végigvesszük a szükséges ásványi anyagokat, azok pótlási lehetőségeit, a kivezetéshez valóban hasznos módokat, gyógynövényeket, szereket.

 
A szerzőről
Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, fitoterapeuta, BLS-AED instruktor. Életmód-tanácsadóként is a kismamák, a babák és a gyerekek holisztikus kezelése a fő területe. A gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazza, a testi, a lelki és a szellemi, energetikai egységet és annak helyreállítását célozza.


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba

  Bio ganoderma őrlemény  20 g
14 db raktáron
5 500 Ft
4 331 Ft +áfa
275 Ft / g
 Biogomba Bio Süngomba Örlemény 30 g
6 db raktáron
3 990 Ft
3 142 Ft +áfa
133 Ft / g