Akik követik a Biogombát tudják, hogy minden szombaton ott vagyunk Budapesten a Csörsz utcai Biopiacon.
November végén, decemberben a piac vége felé, mikor már elfogyott az étkezési gomba, jót mosolygok a standunk láttán.
A gombás szaloncukrot árul. :-) Sokan mosolyognak és elcsodálkoznak rajta, hogy mit keres a gombásnál szaloncukor.
A csodálkozás csak fokozódik amikor a vevők kérdésére válaszolva elmondjuk, hogy ez Biogombás szaloncukor.
A ganodermás kávé ötletén elgondolkodtunk, hogy mi az a finom, mindenki számára kedvelt élelmiszer amiben a ganoderma gomba észrevétlenül, könnyedén fogyasztható. Így jött a képbe bio csokoládé.
Amikor belevágtunk nem is gondoltuk milyen nehéz bio csokoládés édességet bevezetni a piacon.
Miért?:
Rengeteg
kísérletezés és próbálkozás volt mire sikerült olyat alkotni ami finom, ízes és
állaga is kiváló úgy, hogy csak bio alapanyagokból készül.
A Ganodermás csokoládés szeletek és szaloncukor nem lett a fő ganoderma beviteli forrás. Mivel sikerült finomat alkotni, így gondoltunk a gyerekekre és a falánkakra is, édességeink csak kis mennyiségben tartalmaznak ganodermát.
Megismerve a hagyományos szaloncukor gyártás során használt összetevőket küldetésünk lett az egészséges bio és természetes összetevőket tartalmazó szaloncukor és csokoládés szeletek népszerűsítése.
A Bio is lehet finom!!!!!!!!!!!
Kóstold meg Te is kókuszos,
málnás, kávés vagy kurkumás szaloncukrunkat. Nem fogsz csalódni!