Akcióink


Akciós Ganoderma termékek!  • Adja meg helyesen email címét. Az első vásárlás után 10 %-os kedvezményes kupont adunk minden kedves vevőnknek! (Beváltható 10 000 HUF kosárértéktől. Akciós árakra nem érvényes.)

  • 10% Törzsvevői kedvezmény a Biogomba és Dr Ganolife márkás termékekre: regisztrált visszatérő fogyasztóinknak a harmadik vásárlást követően Törzsvevővé minősítjük! (A kedvezményt csak a regisztrált és bejelentkezett vásárlók tudják igénybe venni). Törzsvevői kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható! (Egy napon leadott rendeléseket, egy rendelésnek vesszük. A kedvezményt akkor tudjuk megadni, ha egy rendelésének értéke minimum 5000 Ft.)
   Törzsvásárlói kedvezményünk csomag ajánlatokra nem vonatkozik!

  • Amennyiben Ön orvos, vagy természetgyógyász és szívesen ajánlaná termékeinket, keressen bennünket, kérjen partnerkódot!

  • Ha Ön orvos, természetgyógyász ajánlására kereste fel webáruházunkat a kapott kóddal a gomba őrleményekre és teákra 10 % kedvezményre jogosult. A kosár megtekintésekor a "Orvosa, természetgyógyásza, tanácsadója kódja:" alá írja be a kapott kódot és kattintson a "Frissítés" gombra.

  • Ingyenes szállítási lehetőség nálunk nincs. Célunk visszatérő vevőink támogatása! Visszatérő vevőink hűségét kuponkóddal, és törzsvevői programmal háláljuk meg!

  A kedvezmények az "Ajándék tárgyakra", "Teás kiegészítőkre" nem vonatkoznak!

  Amennyiben viszonteladóként érdeklődik kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:


  Kapcsolat:

  Gyöngyösi Gyöngyi, Telefon: +36 20/587-4121

  Gyöngyösiné Ónodi Gyöngyi, Telefon: +36 20/237-7590

  E-mail: biogomba@biogomba.hu

  Viszonteladókat a gyártó, Gyöngyösi és Társai Kft tudja partnerként kiszolgálni. Kiszállítás utánvétellel történik. Havonta egy alkalommal és nettó 50.000 Ft értékű rendelés esetén  ingyenes kiszállítást biztosítunk.

  Várjuk érdeklődését!


  Gyöngyösi Sándor