Biogombás termékek közvetlen a gyártótól!


BIOGOMBA és a Dr Ganolife termékcsalád
az Ön egészségét, az egészséges életmódot szolgáló,
magyar bio ganoderma felhasználásával előállított,
kiváló minőségű termékek!

MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL, MAGAS HATÓANYAG TARTALOMMAL
"TUDATOS ÉLETTEL AZ EGÉSZSÉGES
JÖVŐÉRT!"  
  

A Biogomba valamint a DrGanolife márkanevű termékcsalád készítményeihez a gombák szárított őrleményét használjuk fel. 


A Biogomba termékcsoport:

 

  • Fülöpjakabi Biogomba őrlemények és szárítmányok, ami ellenőrzött biokörülmények között termesztett gombák szárítás utáni őrleménye. Ez a természetes élelmiszernek számító őrlemény, az immunrendszer, az emésztés és az idegrendszer megfelelő működését támogatja. 

 

A DrGanolife termékcsoport:


 

  • Gyógygombás teakeverékek bio gyógygombák, valamint a népi gyógyászatból jól ismert növények felhasználásával készülnek. A Süngomba és levendula hozzáadásával készült teakeverék nyugtató hatású, míg a Shiitake és Ganodermás összetevőkből készült teakülönlegesség az emésztést és méregtelenítést segítik elő.
  • Ganodermás kávékülönlegesség bio arabica kávé és biogomba kombinációja.  Gombatartalma 6,9 százalék, mely több mint 400 egészségvédő összetevőt tartalmaz. Az instant kávékeverék fagyasztva szárított eljárással készült kávét tartalmaz, ami így megőrzi az aromáját, színét, viszont a savanykás ízért és a gyomorégésért felelős csersavtartalom nagy részét kivonják belőle.
  • Bio csokoládés szeletek egészséges összetevőkkel, Ganoderma gomba és minőségi keserű csokoládé felhasználásával. Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán és Paelo diéta barát (kókuszcukorral).
  • Bio- és natúrkozmetikumok gyógynövények, növényi összetevők és a Ganoderma (másik nevén Reishi) gomba kivonatával készülnek. A kínálatban szerepelnek bőrregeneráló hatású testápolók, gélek, samponok, fogkrémek, balzsamok, tusfürdők, babafürdetők és dezodorok.


    • Bio Kiegészítő termékek: Kínálatunkat a gombákkal jól társítható egészséges ételekkel, teákkal, fűszernövényekkel, gyógynövényekkel bővítjük!

      Pl.: Kurkuma, Zöld tea, Flavon (magas C vitamin és polifenol tartalom) Polifenolokat, Flavonoidokat tartalmazó étrendkiegészítő.