Dr Dóda Ildikó orvos-természetgyógyász

Dr.  Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód- tanácsadó és terapeuta 

Gyermekkorom óta orvos, vagy ma inkább azt mondanám gyógyító akartam lenni. 1999-ben végeztem orvosként Szegeden, majd a sürgősségi ellátásban illetve onkológia osztályon dolgoztam éveken át. 

A kórházi, a mentős és az ügyeleti munkámban mindig hiányoltam annak a lehetőségét, hogy a betegekkel hosszabb időt eltöltve segítsem őket a megoldás megtalálásában, és ezáltal a gyógyulásban, ezért 2003-ban természetgyógyászatot kezdtem komolyan tanulni. 
Munkám során a legfontosabbnak a megelőzést tartom, az egészség megőrzését az életmód átalakításával, a stressz megfelelő kezelésével.  A gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazom, a testi, a lelki és a szellemi, energetikai egységet, egészséget igyekszem helyreállítani.
Doktornő honlapja: https://www.drcsomaizita.hu/
Doktornő könyvei: https://www.drcsomaizita.hu/dr-csomai-zita-konyvei/


Dr. Csomai Zita emailben fogadja a kérdéseket a drcsomai.biogomba@gmail.com email címen!

Dr Csomai Zita orvos-természetgyógyász írásai

... tartalom helye ...

Paracelsus, a híres középkori orvos mondása „A halál a belekben lakozik”. A még ismertebb ókori orvos, Hippokratész szerint „Minden betegség a bélből ered”.

A modernkori táplálkozás, amit a szakértők már nem is neveznének táplálkozásnak, a rengeteg gyors kaja, a túlzott tartósítószer, ízfokozó és mesterséges adalék bevitele és az antibiotikumok túlzott használata kisgyermekkortól kezdve mind a bélrendszerünk egészsége ellen dolgozik.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

A gombák a többi élelmiszerrel ellentétben rengeteg olyan ritka vegyületet tartalmaznak, amiket más élelmiszerekben nem vagy nagyon kis mennyiségben találunk meg. Dr. Furhman szerint, ha a zöld növények a szuperimmunitás királya, a gombák a királynője.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Hogyan alkalmazzuk őket?

 

Az utóbbi időben igencsak az érdeklődés középpontjába kerültek a gyógygombák. Természetesen nem állítjuk, hogy a gyógygombák önmagában meggyógyítják az autizmust, de azt igen, hogy rengeteg tünet csökkentésében, az emésztés javításában, az idegrendszer fejlődésében óriási segítség. A jól összeállított diéta, mozgásfejlesztés mellett a gyógygombák is rengeteget tesznek az idegrendszeri fejlődésért.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Első bejegyzés

2020. Szeptember 14. 19:23

Köszöntünk a blogunkban!

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább
Lapozás:
1