Dr Dóda Ildikó orvos-természetgyógyász

Dr.  Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód- tanácsadó és terapeuta 

Gyermekkorom óta orvos, vagy ma inkább azt mondanám gyógyító akartam lenni. 1999-ben végeztem orvosként Szegeden, majd a sürgősségi ellátásban illetve onkológia osztályon dolgoztam éveken át. 

A kórházi, a mentős és az ügyeleti munkámban mindig hiányoltam annak a lehetőségét, hogy a betegekkel hosszabb időt eltöltve segítsem őket a megoldás megtalálásában, és ezáltal a gyógyulásban, ezért 2003-ban természetgyógyászatot kezdtem komolyan tanulni. 
Munkám során a legfontosabbnak a megelőzést tartom, az egészség megőrzését az életmód átalakításával, a stressz megfelelő kezelésével.  A gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazom, a testi, a lelki és a szellemi, energetikai egységet, egészséget igyekszem helyreállítani.
Doktornő honlapja: https://www.drcsomaizita.hu/
Doktornő könyvei: https://www.drcsomaizita.hu/dr-csomai-zita-konyvei/


Dr. Csomai Zita emailben fogadja a kérdéseket a drcsomai.biogomba@gmail.com email címen!

 

Dr Csomai Zita orvos-természetgyógyász írásai

... tartalom helye ...

Dr. Csomai Zita évek óta lelkes nagykövete gombáinknak. Most megjelent új könyvében külön fejezett szentelt a gyógygombák szerepéről a daganatos betegségek kezelése esetén.
Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Gyerekek is fogyaszthatják! Emésztést és idegrendszert támogató természetes összetevőkkel.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

In vivo és in vitro kutatásokban is igazolódott, a ganoderma vizes oldatának, a benne lévő poliszacharid és triterpén hatóanyagoknak a védő hatása a sugárzásokkal szemben.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Az életkor előrehaladtával nő az idegrendszeri betegségek előfordulása, mint a Parkinson-kór, az Alzheimer-kór, a demencia, a stroke, a perifériás idegi fájdalmak. Ezen kórképek megelőzése már fiatalabb korban kell, hogy kezdődjön, mielőtt kialakulnának, mert a már kialakult károsodásokat nagyon nehéz regenerálni, visszafordítani.

Süngomba, az idegrendszer gyógygombája

A süngombáról azt tartják, aki rendszeresen fogyasztja, annak acél idegzete lesz.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Paracelsus, a híres középkori orvos mondása „A halál a belekben lakozik”. A még ismertebb ókori orvos, Hippokratész szerint „Minden betegség a bélből ered”.

A modernkori táplálkozás, amit a szakértők már nem is neveznének táplálkozásnak, a rengeteg gyors kaja, a túlzott tartósítószer, ízfokozó és mesterséges adalék bevitele és az antibiotikumok túlzott használata kisgyermekkortól kezdve mind a bélrendszerünk egészsége ellen dolgozik.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább
Lapozás:
12