Dr. Eszterbauer Márta orvos-természetgyógyász, fitoterapeuta1982-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem.

2011-ig a Magyar Honvédségnél dolgoztam különböző beosztásokban. Szolgálati nyugállományba vonulásom után kezdtem jobban beleásni magam a betegségek holisztikus megközelítésébe, természetgyógyászatot és fitoterápiát tanultam, ezekből állami vizsgát tettem. Azóta is folyamatosan képzem magam a krónikus betegségek kiegészítő kezelésével kapcsolatban: elsősorban szív-érrendszeri, mozgásszervi, emésztőszervi, anyagcsere-, daganatos és autoimmun betegségek területén.

A biogombák ezen a területen is nagy segítséget nyújtanak. 2017 óta tanítok is a Helica Stúdióban. . Filozófiám, hogy az orvosként tanult tudásomat ötvözzem a természet adta lehetőségekkel, ezzel segítsem a betegeket a gyógyulásban, életminőségük javításában.

Rendelés:
Krónikus betegségek kiegészítő kezelése, Safe Laser terápia
Natura Életmódközpont, Szigetszentmiklós, Gyári út 15.
Bejelentkezés: 06-20-9741693 Munkanapokon 8-18 óra között
Email cím
dreszterbauerbiogomba@gmail.com


Írások: 

A Gyapjas Tintagomba (Coprinus comatus) két arca – Funkcionális tulajdonságok és lehetséges veszélyek (Dr. Eszterbauer Márta összefoglaló fordítása)