Figyelem! Internetes csalással próbálják megtéveszteni vásárlóinkat!

2023. Július 21. 14:33

Figyelem! Internetes csalással próbálják megtéveszteni vásárlóinkat! Nemrégiben küldtek nekünk egy oldalt, mely úgy néz ki mint az egyik hazai ismert hírportál, melyen megjelentettek egy cikket, melyben mind cégünkről mind gombáinkról valótlanságokat állítva „csodaszernek” kikiáltott terméket próbálnak eladni az embereknek. Mind az oldal, illetve annak tartalma és a megvásárolható termék is hamis. Ezért az alábbiakat nyilatkozom.


Gyöngyösi Sándor nyilatkozata:
A Diaform+ kapszulát előállító és forgalmazó céggel Gyöngyösi Sándor biogomba termesztőnek semmilyen kapcsolata nincs. Az említett termékkel kapcsolatban nincs semmilyen együttműködésem, szerződéses kapcsolatom.

A cikket író visszaélt a nevemmel és a Biogomba márkanévvel is.
Kérek mindenkit, hogy munkásságomról, termékeinkről csak a hivatalos oldalainkon megjelent információk alapján tájékozódjanak.
Elérhetőek vagyunk az alábbi hivatalos online felületeken:

Weboldalunk - www.biogomba.hu
Viszonteladóink hivatalos listája: https://www.biogomba.hu/viszonteladoink
Webáruházunk: www.biogombabolt.hu
Facebook: https://www.facebook.com/ganodermabiogomba
Insta: https://www.instagram.com/gysbiogomba

Kérünk benneteket, hogy nagyon körültekintőek legyetek. Ha egy-egy dologról azt állítják, hogy egycsapásra megold betegségeket, fogadjátok kételkedve és járjatok utána. Minden általunk forgalmazott hivatalos termékünket megtaláljátok a webáruházunkban.