Blog témakörök

Blog


A gyógygombák tulajdonképpen immunmoduláns hatásúak, azaz harmonizálják az immunrendszert, az alulműködést serkentik, a túlműködést pedig csillapítják. Allergiás, autoimmun betegeknél ugyanúgy eredményesen alkalmazhatjuk őket

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Az egészség az életünk legalapvetőbb minőségjelzője. Immunrendszerünk helyes működése és védekezőképessége pedig az egészségünk alappillére. Ezért különösen fontos, hogy támogassuk és segítsük. Ebben kiváló társaink lehetnek a gombák. Nézzünk erre néhány példát Dr. Csomai Zita könyvéből a Gyógygomba kézikönyvből.

 


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Dr. Ganolife kozmetikai termékcsaládunk DUPLÁN különleges, az általunk termelt bio ganoderma mellett, számos natur és bio összetevőket tartalmaz a természet patikájából. Hatékony kozmetikumok a természetes- bőregészségért és szépségért a gyógygombák királynőjének az erejével.
A gombás kozmetikum kifejezés sokunknál vált ki negatív érzést, pedig a gomba évek óta fontos része étrendünknek, és ma már kozmetikai összetevőként, kozmetikai vagy natur kozmetikai formában is utat talál.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Ganoderma a legsokoldalúbb gyógygombánk

2021. Szeptember 16. 14:50

 Ezt a gombát lehet legtöbbféleképpen feldolgozni, a legkülönbözőbb formában egészségünk szolgálatába állítani.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Különösen büszkék vagyunk Ganodermás kávé készítményünkre. Melyben a kávézás öröme és a Ganoderma rendszeres fogyasztása és helyes elkészítési módszere egyszerre találkozik.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább
Lapozás:
123456789